zv_velika.jpg

Вести

05.01.2019. - 18:54

Председник Вучић обишао Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици

Председник  Републике Србије  Александар Вучић  обишао је данас  Центар за заштиту одојчади, деце и омладине, где је штићеницима поделио новогодишње пакетиће и најавио изградњу новог објекта у Звечанској улици, као и боље услове рада онима који брину о деци и раде са њима, укључујући изједначавање њихових плата са платама медицинских сестара у здравственим објектима.

„После много прича, ићи ћемо на рушење старог монтажног објекта Материнског дома у Звечанској, и већ ове године почињемо изградњу новог“, рекао је председник Вучић и додао да ће у нови објекат турска агенција ТИКА  уложити 650.000 евра, а Србија 5 милиона евра. 
 
Председник Вучић обишао Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици

Фото Танјуг, Зоран Жестић

 
"Без обзира на сав труд који људи који овде раде и мајке, васпитачи и сви ти дивни људи улажу, ми смо у обавези да овој деци обезбедимо бољу будућност", истакао је председник Вучић и подсетио да је Србија до сада, кроз Канцеларију Владе, улагала у изградњу и обнову 900 пројеката, а да је планирано да се то уради са још 100 и да је, углавном, реч о објектима здравствене заштите, школама и обдаништима, пре свега објектима за децу.
 
„Овде смо уочи Божића, пун сам позитивне енергије и верујем да ће још много тога бити урађено, како би људи били задовољнији“, закључио је председник Вучић.
 
Београд, 5. јануар 2019. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).