Председник Вучић обишао  Геронтолошки центар Београд – Дом Бежанијска Коса

Вести

24.08.2018. - 21:27

Председник Вучић обишао Геронтолошки центар Београд – Дом Бежанијска Коса

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас Геронтолошки центар Београд – Дом Бежанијска Коса.

Председник Вучић је, након званичног дела посете, поздравио окупљене, захвалио на топлој добродошлици и поручио да је један од приоритета и циљева државе Србије свакако брига о најстаријим суграђанима, али и запосленима у овој установи. Он је захвалио пензионерима што су имали разумевања за предузете реформске мере и тиме омогућили бољу будућност за младе.

Председник Вучић обишао  Геронтолошки центар Београд – Дом Бежанијска Коса

Фото Танјуг, Драган Кујунџић

"Вишак у буџету имамо трећу годину за редом, захваљујући вама. Ви сте знали да тешким мерама можемо доћи до резултата. Ви сте отворили врата будућности нашој земљи", рекао је председник Вучић пензионерима и  подсетио да је пре четири године држава била пред банкротом, да је јавни дуг био 78 одсто БДП-а, а да ће пре краја године бити испод 50 одсто. Он је обећао да ће у наредних месец и по дана бити укинут Закон о смањењу пензија.

"Ово је војска дивних, добрих, вредних људи који воле земљу. Снага која је омогућила младости да има бољу будућност", закључио је председник  Вучић.

Београд, 24. август 2018.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).