Председник Вучић присуствовао свечаној додели стипендија "Доситеја"

Вести

05.07.2022. - 22:59

Председник Вучић присуствовао свечаној додели стипендија "Доситеја"

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас свечаној додели стипендија Доситеја, које се додељују најбољим студентима за изванредне резултате и достигнућа у образовању, у организацији Фонда за младе таленте Републике Србије.

Председник Вучић присуствовао свечаној додели стипендија

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
„Ви сте научили да ће вам рећи да сте ви будућност, што је тачно, али у будућности, због вашег става и свега оног што сте до сада учинили, имаћете само много већу одговорност и много више обавеза. Показали сте да имате више одговорности и више способности од осталих. 
 
Ви сте жртвовали непроспаване ноћи, желели сте успех и да обрадујете своје породице, према томе заслужујете честитке. Ова стипендија је нешто што вас обавезује да радите боље и да радите више. На вас држава и друштво морају да рачунају. Неки од вас ће бити шефови државе, неки шефови Владе, неки ће бити најуспешнији научници, неки индустријалци, али не може неко други да вас претекне. Увек ће то бити утакмица између вас. Све на свету могу да вам одузму, али знање нико не може да вам одузме. 
 
Председник Вучић присуствовао свечаној додели стипендија

Фото: Председништво Србије / Димитрије Голл

 
Честитам вам на изузетности, труду, раду и марљивости. Честитам и вашим родитељима који су уложили много енергије да до ових награда дођете. Добродошли у свет одраслих, у свет одговорности. Желим вам још много успеха, много награда и много победа. Ви сте шампиони“, поручио је председник Вучић студентима. 
 
Нови Сад, 
05. јул 2022. године
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).