tan2017-11-9_92339187_0.jpg

Вести

09.11.2017. - 09:40

Састанак са амбасадором Руске Федерације у Србији Александром Чепурином

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, који му је пренео позив председника Владимира Путина да половином децембра посети Руску Федерацију и састане се са њим у Москви.

Председник Вучић је рекао да је веома важно што ће имати прилику да са председником Путином разговара о билатералним односима, као и о конкретним предлозима за унапређење политичког дијалога и економске сарадње Републике Србије и Руске Федерације. Једна од тема разговора биће и сарадња у области енергетике.
Српски председник је најавио да ће изразити захвалност за веома добру војно-техничку сарадњу двеју земаља, која се показала и у доласку авиона МИГ 29 у флоту српског војног ваздухопловства.
Председник Вучић је додао да се нада да ће са председником Путином разговарати и о односима у региону Западног Балкана, Европи, као и о глобалној политичкој и економској ситуацији.

Београд,
09. новембар 2017.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).