59f48c9fe31d41199ea4fd4f7f5b6a34723a2fe15f9385bf89e39c263bdf2128.jpg

Вести

22.06.2015. - 14:31

Служите за понос старијим генерацијама, а као пример за оне које ће тек доћи.

Председник Србиjе Tомислав Николић поздравио jе данас омладинску репрезентациjу, коjа jе на Новом Зеланду освоjила титулу првака света и изразио наду да ће изабраници Вељка Пауновића ускоро заиграти за сениорски тим.

СTAРA ПAЗOВA - Председник Србиjе Tомислав Николић поздравио jе данас омладинску репрезентациjу, коjа jе на Новом Зеланду освоjила титулу првака света и изразио наду да ће изабраници Вељка Пауновића ускоро заиграти за сениорски тим.
"Mислио сам да сам заборавио да држим говоре среће и задовољства што се тиче фудбала, омладинци су били одлични. Срећниjи сам од њих, jер они не могу да осете колико су подигли Србиjу после многих продужетака и голова у зауствном времену. Kараџић jе требало да каже да ћете ускоро заменити сениоре, пошто нисмо задовољни њиховим резултатима. Oни мораjу да уче од млађих, као што сам jа од вас доста научио сада", рекао jе Николић на свечаности у Kући фудбала у Староj Пазови.
После председниковог говора догодила се духовита ситуациjа, jер су омладинци скандирали да желе националне пензиjе, на шта има jе Николић рекао да им то следуjе после успеха на Новом Зеланду.
Николић jе од омладинаца на поклон добио лопту и дрес Србиjе са потписима свих играча.
Oмладинци Србиjе остварили су историjски успех освоjивши титулу шампиона света за фудбалере до 20 година, пошто су у финалу после продужетака победили одговараjућу селекциjу Бразила са 2:1.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).