Најаве и обавештења

18.09.2015. - 10:35

Обавештење за медије 16.09.2015. УГОСЦГРС

Београд, 16. септембар 2015. године – председник Републике Томислав Николић, свечано ће отворити XVII Симпозијум Удружење гинеколога и опстетричара Србије, Црне Горе и Републике Српске (УГОСЦГРС), у петак 18. септембра 2015. године, са почетком у 9:00 сати, у Хотелу Метропол Палас (сала Иво Андрић).

XVII Симпозијум УГОСЦГРС је под покровитљством председника Републике Томислава Николића и Министарства здравља Републике Србије и одржава се 18. и 19. септембра. Tема Симпозијума биће новине и савремени трендови из области гинекологије и акушерства уз учешће великог броја истакнутих предавача из многих земаља.

Молимо све заинтересоване редакције да своје екипе акредитују на адресу ugoscgrs@miross.rs најкасније до четвртка, 17. септембра до 15.00 сати.

Такође, молимо све заинтересоване редакције да упуте своје екипе на место догађаја у петак 18. септембра 2015. године године најкасније до 8.30 сати, ради неопходних припрема.