Дванаест медаља за Карате клуб Милановац

Најбоље из Србије

27.01.2022. - 09:30

Дванаест медаља за Карате клуб Милановац

У организацији Карате савеза уже Србије недавно је у Чачку одржан Куп уже Србије за полетарце, пионире и младе наде, на којем је КК „Милановац“ остварио велики успех

Овим такмичењем, које је уједно било квалификационог карактера за Куп Србије, почела је нова такмичарска сезона у каратеу. Карате клуб „Милановац” наступио је са својих 10 такмичара у 12 такмичарских категорија у катама и борбама.
 
Каратисти „Милановца” су и овога пута заблистали и остварили сјајан резултат, освојивши укупно дванаест медаља и то шест златних, две сребрне и четири бронзане.
 
Дванаест медаља за Карате клуб Милановац

Приватна архива

До златних медаља у катама су дошли Ружица Петровић (полетарке 2012. годиште, апсолутна категорија), Ана Зарић (пионирке 2011. годиште, Д класа), Петар Петровић (пионири 2011. годиште, апсолутна категорија) и ката тим полетараца у саставу Лазар Лазаревић, Огњен Весовић и Вук Васовић, док су златна одличја у борбама освојили Петар Петровић (пионири 2011. годиште, - 30 кг) и Богдан Стругаревић (мушке наде 2009. годиште, - 47 кг).
 
Сребрна одличја освојили су Вук Васовић (полетарци 2012. годиште, Е класа) и Сунчица Милинковић (пионирке 2011. годиште, Д класа), у катама.
 
Дванаест медаља за Карате клуб Милановац

Приватна архива

Бронзане медаље припале су Лазару Лазаревићу (полетарци 2012.годиште, Е класа), Огњену Весовићу (полетарци 2012. годиште, Е класа) и Андрији Тешићу (мушке наде 2008. годиште, Д класа), у катама, као и Милошу Дабижљевићу (пионири 2010. годиште, - 45 кг), у борбама.
 
После летње такмичарске паузе и добре припреме, млади каратисти „Милановца” су показали завидну форму у којој се налазе и направили добар увод за даље изазове који су пред њима. Због актуелне епидемиолошке ситуације и проблема које она узрокује, здравствени билтен је био такав да неколико веома квалитетних такмичара, стандардних освајача медаља, нису били у могућности да наступе на овом такмичењу.
 
Дванаест медаља за Карате клуб Милановац

Приватна архива

Овим резултатом остварен је пласман на Куп Србије у свих 12 категорија.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).