Слатка радионица Негице Перић из Усија

Најбоље из Србије

11.06.2021. - 09:32

Слатка радионица Негице Перић из Усија

Вредне руке младе мајке и предузетнице из околине Голупца свакодневно праве уникатне торте и колаче којима мало ко може да одоли

Негица Перић је млада жена, мајка која је сасвим спонтано упловила у предузетничке воде, правећи торте и колаче за дечије рођендане својих другарица, пријатеља и за своје укућане. Поруџбине су стизале са свих страна, радила је без надокнаде, све до тренутка када је одлучила да своју производњу подигне на један виши ниво са продајним карактером. Оно по чему се Негица разликује од других јесте квалитет услуга и свежина производа. Све намирнице пажљиво се бирају у њима нема вештачких боја и заслађивача.
 
 
Слатка радионица Негице Перић из Усија

Приватна архива

,,Бавим се израдом торти и колача по поруџбини већ неколико година уназат у закупљеном локалу на зеленој пијаци у граду. Велику љубав према слатким посластицама наследила сам од маме која је била мајстор у прављењу колача и торти. Учила сам посматрајући њене вредне руке које су у једном дану успевале да направе и до неколико килограма колача и торти за сва наша славља – почиње своју причу ова млада предузетница. Она је развила сам породични бизнис у који је укључена цела породица.
 
Слатка радионица Негице Перић из Усија

Приватна архива

„Поштујемо све наше муштерије, стрпљиво саслушамо све њихове предлоге и заједнички долазимо до коначног изгледа торте за све врсте славља. Свака торта је другачија, уникатна, од навијачких торти, рођенданских преко ловачких, затим торти за пецароше, судије, крштења, свадбе, годишњице брака“ – каже Негица.
 
Слатка радионица Негице Перић из Усија

Приватна архива

Како би поширила своје знање редовно посећује стране и домаће сајтове посластичара и неке од њихових техника примењује и у свом раду.
 
Слатка радионица Негице Перић из Усија

Приватна архива

„Овде не желим да станем, планови су да проширим производњу и када епидемиолошка ситуација са корона вирусом дозволи, отворим посластичарницу у граду, за којом Голубац има велику потребу, с обзиром на број туриста који посете наш крај, али и жеље наше деце да свакодневно имају могућност да пробају слатке посластица које правим'' -
истакла је Негица Перић из Усија.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).