28.09.2019. - 10:59

Честитка јеврејској заједници поводом Рош Ашане

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку јеврејској заједници у Србији, поводом Рош Ашане у којој се каже:

„У име грађана Србије од срца вам честитам предстојећи велики празник уз најбоље жеље за благостање и мир који су нам свима толико потребни. У овим претпразничним данима у којима се посебно посвећујете размишљању и  молитви, време је да сви застанемо и да размислимо колико тога доброг можемо да урадимо за своје комшије и суграђане, за општи напредак. Са посебним поштовањем према јеврејском народу широм света и према јеврејској заједници у Србији, увек са поносом истичемо све Јевреје који су дали немерљив допринос и нашој земљи и целом човечанству. Као народ који је вековима страдао, показали сте кроз историју да свака заједница може да опстане негујући дух заједништва, слоге и братских односа са комшијама и суграђанима. Нека вам нова година донесе свако добро, а Србија ће увек бити ваша кућа у којој ће ваши празници бити и наши“, наводи се у честитки председника Вучића.

Београд, 28. септембар 2019. године
Подели

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.