Саопштења

07.04.2022. - 18:40

Честитка Митрополита волоколамског Илариона

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је честитку Митрополита волоколамског Илариона, у којој се каже:

„Примите моје срдачне честитке поводом Вашег поновног избора на место председника Републике Србије.
 
По први пут у политичкој историји српске државе Ви сте други пут узастопно победили на председничким изборима већ у првом кругу гласања. То сведочи о томе да су грађани Србије, који су Вам поверили да наставите руковођење земљом и њен даљи прогресивни напредак, признали Ваше заслуге и напоре.
 
Уверен сам да ће Ваше искуство у политичком раду и високи професионализам помоћи успешном решавању економских и социјалних питања која, у овом тренутку, стоје пред државом.
 
Руска Православна Црква и Српска Православна Црква дају свој допринос изградњи духа братства и солидарности између народа Русије и Србије који имају заједничке словенске корене и духовно наслеђе. Искрено Вам захваљујем на пажњи и подршци служењу наших цркава.
 
Желим Вам, Ваша екселенцијо, добро здравље, помоћ Божију и постојане успехе на високој и одговорној функцији председника Србије”, наводи се у честитки Митрополита волоколамског Илариона.
 
 
 
Београд,
07. април 2022. године
 
 

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).