Саопштења

16.11.2021. - 10:08

Честитка поводом Дана Копнене војске

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас честитку поводом 16. новембра - Дана Копнене војске, у којој се каже:

„Свим припадницима Копнене војске честитам 16. новембар - Дан вида.
 
Прослављајући 107. годишњицу постојања Копнене војске, као припадници вида Војске Србије са најдужом традицијом, упркос сложеним условима у којима радите, ваше јединице су у овој години реализовале бројне постављене задатке, постигле запажене резултате у обуци и оспособљавању и успеле да одрже захтевани ниво оперативне способности.
 
У години за нама са успехом сте, без обзира на бројне изазове и провокације, успели да на најпрофесионалнији начин служећи отаџбини обезбедите мир и стабилност на југу Србије, а посебно одржите сигурном административну линију са Косовом и Метохијом, још једном показавши зашто сте један од најзначајнијих фактора савремене војне организације и да држављани Републике Србије могу бити мирни, јер је Војска Србије уз њих ма где се они налазили.
 
Честитам вам празник, уверен да ћете и у наредном периоду, уз модернизацију и осавремењивање јединица свога вида, наставити да професионално и квалитетно испуњавате постављене задатке“, наводи се у честитки председника Вучића.
 
 
Београд,
16. новембар 2021. године
 

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).