Саопштења

02.06.2021. - 16:21

Писмо захвалности председника Владе Чешке Републике

Председник Владе Чешке Републике Андреј Бабиш упутио је писмо захвалности председнику Републике Србије Александру Вучићу поводом донације 100.620 вакцина, у коме се између осталог каже: 

„Изузетно ценим овај чин солидарности који доживљавам као још један доказ тесних веза и пријатељства између наших земаља и истовремено као допринос Србије глобалној сарадњи у борби против пандемије“, и додаје:
 
„Дозволите ми и да посебно похвалим брзу реализацију ваше понуде и ефикасну комуникацију између наших радних тимова која је то омогућила. Уверен сам да ће Ваша посета Чешкој, као и овај конкретан исход Ваше посете, поново ојачати одличне односе између наших земаља и послужити као подстицај за додатно продубљивање наше међусобне сарадње у свим областима од заједничког интереса. С тим у вези, дозволите ми да поновим континуирану подршку Чешке Републике европским интеграцијама Србије“, наводи се у писму председника Владе Чешке Републике председнику Вучићу.
 
 
Београд,
02. јун 2021. године

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).