23030989_b.jpg

30.04.2015. - 16:28

Председник Николић испратио српске бајкере

Београд, 30. април 2015. године – Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је данас са представницима Мото асоцијације Србије (МАС), поводом вожње „Русија мото тур 2015“, Београд-Москва-Београд, у којој ће представници ове асоцијације учествовати од 4. до 16. маја 2015. године.

Председник Николић пожелео је представницима МАС-а срећан и безбедан пут у Москву и поручио да Мото асоцијација Србије такође има обавезу, као највећа асоцијација те врсте у Србији, да учи младе мотоциклисте о важности безбедности у саобраћају.

Представници Мото асоцијације Србије су се захвалили председнику Србије Томиславу Николићу на пријему и истакли да им је његова подршка посебно важна и да ће на пут у Москву кренути са још већом мотивацијом знајући да имају подршку председника Србије.

Писмо уреднику:
Мото асоцијација Србије је национална мото асоцијација која је основана пре двадесет година и која задње две деценије у континуитету окупља 45 мото клубова из свих делова земље и региона (Србија, Република Српска и Бугарска).
Русија мото тур 2015 - представља пут од преко 6500 км који ће четворица мотоциклиста започети 4. маја 2015 године. Током вожње која ће трајати 12 дана, представници МАС ће проћи кроз Мађарску, Пољску, Белорусију и Русију. А потом ће се преко Естоније, Летоније, Литваније, Чешке и Мађарске вратити у Србију.
У Москви ће их сачекати представници мото клуба Ноћни вукови, након чега ће заједно присуствовати Војној паради поводом Дана победе 9. маја.