tan2016-1-12_142225987_0.jpg

12.01.2016. - 16:25

Председник Николић са председником Републике Српске

Београд, 12. јануар 2016. године – Председник Републике Србије Томислав Николић састао се данас у Београду са председником Републике Српске, Милорадом Додиком.

Председник Републике Српске Милорад Додик захвалио се председнику Николићу на борби за очување Републике Српске.

Председник Николић и председник Додик разговарали су о тренутној економско-социјалној и политичкој ситуацији у Србији и Републици Српској. Они су посебно нагласили потребу за повећаном сарадњом у области економије и културе, као и за ефикасном реализацијом до сада започетих заједничких пројеката, који би, према договору два председника требало да буду окончани до краја ове године.

Председник Додик је искористио сусрет са председником Николићем да би грађанима Србије, њему и његовој породици честитао Божићне и Новогодишње празнике.