Саопштења

23.05.2020. - 10:57

Председник Вучић честитао Рамазански Бајрам

Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је Рамазански Бајрам Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији Исламске заједнице у Србији. У честитки се каже:

„Вама и свим верницима Исламске заједнице од срца честитам Рамазански Бајрам уз жеље за сваки благослов од Бога и награду за труд и одрицање током дугог Рамазанског поста. 
 
У временима претешких искушења за цео људски род, у временима болести, страха и стрепње, сваки се човек – више и јаче него икада – окреће Богу, породици, комшијама и оним људским и моралним вредностима којима сви тежимо. 
 
Отуда нам долази и велики благослов у виду праштања, солидарности, помагања, дубоког увида у то да смо сви браћа и да само заједно и сложно можемо све да постигнемо, све да победимо. 
 
Хвала вам што сте својим комшијама и суграђанима несебично помагали током невоље која је задесила и нашу земљу, што нисте заборавили потребите, оне који су болесни и оне који немају, што сте на прави начин поново показали шта је права срж Рамазанског поста и ислама као религије која негује највеће људске и моралне вредности. 
 
Уз најискреније жеље за добро здравље, срећу и благостање вама и вашим породицама, још једном вам честитам благословен Рамазански Бајрам и да га увек славите у миру и радости у нашој заједничкој отаџбини, у нашој прелепој Србији! БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН!“, наводи се у честитки председника Републике Србије Александра Вучића.
 
 
Београд,
23. мај 2020. године

Питајте председника

Име и презиме је обавезно поље.
Телефон је обавезно поље.
Тема је обавезно поље.
Електронска пошта је неисправна.
Порука је обавезно поље.