sl5(1).jpg

Саопштења

13.07.2012. - 11:05

Саопштење за јавностУ честитци се, између осталог, истиче спремност да се „заједничким напорима настави рад на даљем развоју и унапређењу добросуседских и пријатељских односа две земље, које повезује заједничко историјско наслеђе и на тај начин допринесе успостављању трајног партнерства и укупног просперитета Србије и Црне Горе“. Ову прилику председник Николић је искористио и да Црној Гори упути честитке поводом одлуке Европског Савета од 29. јуна ове године, о почетку преговора о чланству Црне Горе у Европској унији, што представља изузетан успех Црне Горе и њених грађана.

Такође, председник Републике Србије Томислав Николић упутио је и честитку председнику Републике Француске, Франсоа Оланду, поводом Националног дана Републике Француске (14. јул).

У честитци француском председнику Томислав Николић је истакао да је "уверен да ће се односи Републике Србије и Републике Француске и даље развијати на основама традиционалног пријатељства и у духу међусобног разумевања наших блиских народа".

Прес служба
Председника Републике
 

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).