17.01.2024. - 21:43

Телеграм саучешћа поводом смрти Дејана Милојевића

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је вечерас телеграм саучешћа поводом смрти бившег кошаркаша и тренера Дејана Милојевића, у којем се каже:

„Са великом тугом и неверицом сам примио ужасну вест о смрти нашег сјајног кошаркаша и тренера Дејана Милојевића. Дејан је много дао српској кошарци и учествовао у бројним успесима наше репрезентације и клубова. Завидна је била и његова тренерска каријера, како у Србији, тако и у САД, током које је на прави пут извео велики број европских и светских кошаркашких звезда.

Изјављујем најдубље саучешће породици и пријатељима Дејана Милојевића. Србија је изгубила великог спортисту и човека. Хвала му за све што је урадио за нашу земљу и што је био један од највећих џентлмена под кошаркашким обручима. Нека му је вечна слава“, наводи се у телеграму саучешћа председника Вучића.