6.1.jpg

Вести

06.01.2016. - 13:20

Божићна честитка председника Николића

Председник Србиjе Tомислав Николић традиционално jе данас на Бадњи дан унео бадњак у зграду Председништва, поручивши да се нада да jе ова година jедна од последњих у коjоj у Србиjи влада криза и да ће се живети боље.

БEOГРAД - Председник Србиjе Tомислав Николић традиционално jе данас на Бадњи дан унео бадњак у зграду Председништва, поручивши да се нада да jе ова година jедна од последњих у коjоj у Србиjи влада криза и да ће се живети боље. "Kао што се ишчекуjе сутрашњи наjрадосниjи дан, тако и Србиjа са правом очекуjе да ово буде jедна од последњих година у коjоj Србиjом влада криза, неспокоjство, несигурност и неверица и да коначно почнемо да живимо боље него до сада", истакао jе Николић након уношења бадњака. Председник jе верницима честитао наступаjући Божић, пожелевши им да им 2016. година буде боља од претходне. "Свим грађанима Србиjе и онима коjи припадаjу СПЦ, а и онима коjи не припадаjу, желим да кажем да на њих пођеднако мислим баш као и на оне са коjима сам у истоj вери, наjрадосниjим хришћанским поздравом Mир божиjи, Христос се роди. Нека да Бог да ова година буде боља од претходне", поручио jе Николић. Пожелео jе и да порука о миру међу људима допре до сваког срца не само у Србиjи, већ и широм света. "Уношењем бадњака у Председниство Србиjе желео бих да симболично позовем све грађане Србиjе да се окрену људима око себе, не само себи, него и онима око њих, коjи можда тихо пате због њиховог чињења или нечињења. Србиjа jе довољно велика, мудра и племенита да свако може барем jедном поред себе да помогне", истакао jе Николић. Службу у Председништву Србиjе служио jе протоjереj Mилоjко Mиливанчевић из Вазнесењске црвке, коjи jе председнику државе и његовим сарадницима честитао Божић, пожелевши им мир и здравље.

 

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).