img_0046.jpg

Вести

07.03.2018. - 14:38

Отворен „Континентал" у Новом Саду

Немачка компаниjа Kонтинентал отворила jе данас у Новом Саду своj Центар за истраживање и развоj, а председник Србиjе Aлександар Вучић оценио jе да jе то за српску економиjу "скок унапред, имаjући у виду да се ради о вишоj лиги инвестициjа и инвеститора".

"За све што смо постигли у Kонтиненталу важна jе улога факултета, те ће нам и у Новом Саду, и Србиjи уопште, бити потребно jош факултета, коjи ће школовати људе за центре за истраживање и развоj, попут Kонтиненталовог", рекао jе председник на отварању овог центра.
 
Наводећи да ће плата за око 500 младих стручњака у истраживачком центру бити између 850 и 2.500 евра, председник је поручио и да jе време да младе и стручне људе коjи су отишли у иностранство почнемо да позивамо да се врате, jер, како jе напоменуо, "овде ће све више бити послова као у истраживачком центру Kонтинентала, а и примања ће бити све већа." истакао је председник.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).