kcs_velika.jpg

Вести

17.08.2018. - 18:04

Председник Вучић обишао Клинички центар Србије пред почетак реконструкције

Председник Републике Србије Александар Вучић  обишао је данас припремне радове реконструкције и адаптације централног објекта Клиничког центра Србије.

Председник Вучић је изјавио  да ће у изградњу нове куле и реконструкцију постојећег објекта Клиничког центра Србије бити уложено око 110 милиона евра, и  да је почетак обнове КЦС велики дан за Србију, јер се годишње у тој здравственој установи лечи око милион пацијената.  Он  је истакао да здравство представља основни стуб животног стандарда, јер свако од грађана има потребу за лекаром.

"Хоћемо да наши родитељи, наша деца имају најбољу негу и услугу, а да лекари и сестре буду задовољни условима рада. Радови ће бити завршени при крају мог мандата, тако да ћу на крају мандата моћи да се похвалим нечим што је величанствено за нашу земљу. Ми се трудимо и успевамо и више од обећања које смо давали", рекао је председник Вучић и захвалио министру Лончару на преданом раду и томе што су листе чекања, на којима је било 210.000 пацијената, данас сведене на 73.000 људи који чекају на дијагностику и операције.

Београд, 17. август 2018.

Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).