Вести

02.09.2015. - 13:08

Стандарди ЗТЕ компаније импресивни

Београд, 02. септембар 2015. године - Председник Републике Томислав Николић се састао са извршним потпредседником компаније ЗТЕ, господином Зенгом Сујеџунгом.

Председник Николић је истакао да су стандарди ЗТЕ компаније импресивни. „Својим квалитетом имате велику перспективу на тржишту, ja вам желим пуно успеха. Наше две земље искрено и добро сарађују и добродошли сте у Србији“, рекао је председник Николић.

Србија је за нас стратешко тржиште и спремни смо да помогнемо у свим стратешким пројектима рекао је Зенг Сујеџунг. Он се захвалио председнику Николићу на подршци и пружио је уверење да ће наставити да развијају посао у Србији.

Писмо уреднику:
ZTE Corporation је једна од водећих компанија у области производње опреме ѕа телекомуникације. Основана је 1985. године и данас је присутна у преко 150 земаља, са више од 13 хиљада заштићених патената. ZTE Serbia је у 2011. години остварила приход од 11 милиона евра, у 2012. 15 милиона, у 2013. 15 милиона, у 2014. 22 милиона. Са Министарством одбране Републике Србије је у новембру 2014. године потписала Меморандум о разумевању о сарадњи у области реформе нашег система одбране ( први такав споразум потписан са неком европском земљом), а у децембру 2015. године Меморандум о разумевању и партнерској сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).