tan2018-3-6_15356826_0.jpg

Вести

06.03.2018. - 16:16

Трилатерални састанак БиХ, Хрватске и Србије

Председник Србије Александар Вучић оценио је данас у Мостару, након трилатералног састанка БиХ, Хрватске и Србије, да је за њега најважније то што данас имамо мир и стабилност и јачамо трговинске и економске односе и везе.

Председник је на заједничој конференцији за медије са члановима Председништва БиХ, председавајућим Драганом Човићем, Младеном Иванићем, Бакиром Изетбеговић и хрватском председницом Колиндом Грабар -Китаровић, рекао да је окосница данашњег „мини самита" била Стратегија за проширење ЕУ на земље Западног Балкана.
 
Председник Вучић је констатовао да постоји повећана трговинска размена са Хрватском и БиХ у односу на 2016. годину, те додао да „озбиљно расту и увоз и извоз, што је добро за приведе свих наших земаља.
То је добра последица свих наших политичких разговора. Ми правимо оквире где ће се људи осећати сигурно, да послују добро, да отварају нова радна места", рекао је председник Србије.
Подели

Питајте председника

Ваша питања можете послати путем поште на адресу:

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ
ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ

(Питајте председника) улица Андрићев венац 1
11 000 БЕОГРАД

Или путем електронске поште:

predstavkegradjana@predsednik.rs

Ради достављања одговора, молимо Вас да приликом обраћања доставите контакт податке (име, презиме, град/општина, адреса, имејл адреса/контакт телефон).