Вести

15.07.2016 - 17:23

Телеграм саучешћа председнику Француске

Београд, 15. јул 2016. године – Поводом стравичног злочина у Ници, председник Републике Србије Томислав Николић упутио је телеграм председнику Француске Франсоа Оланду.

Детаљније
14.07.2016 - 15:29

Председник Николић са председником мреже националних института Италије

Београд, 14. јул 2016. године – „Србија је много деце ишколовала, која су након тога отишла у свет. За све њих и за генерације које долазе, ми морамо да створимо услове да након усавршавања у иностранству могу да се врате, да живе и да раде у својој земљи“, рекао је данас у Београду председник Републике Србије Томислав Николић током сусрета са професором Фернандом Феронијем, председником Мреже националних института Италије.

Детаљније
14.07.2016 - 15:25

Писмо захвалности кинеског председника Си Ђинпинга

Председник НР Кине Си Ђинпинг се захвалио председнику Томиславу Николићу на честиткама поводом рођендана кинеског председника. Оцењујући недавну посету Србији веома успешном, уз поновљену захвалност на топлом гостопримству, председник Си Ђинпинг је истакао да је тиме отворена „нова страница историје односа између две земље“. „Жеља ми је да се са Вама заједно залажем за реализацију сарадње и пројеката између две земље, као и подстицање непрекидног развоја и продубљивања односа између Кине и Србије, у циљу веће добробити две земље и народа,“ написао је, између осталог, кинески председник.

Детаљније
  • 1 of 279